/// Fellépők

Begotten Silence

A Begotten Silence egy 2010-ben alapított ötfős budapesti melodic death metal aprítógép. Három kiadványuk jelent meg az évek során: Egy 2012-es demót, a 2013-as három tételes Sebek Által kislemezt, majd a 2016-os Faces of Suffering nagylemezt. Számaikban találkoznak a melodic death metalra jellemző melodikus riffek és a hagyományos death metal ereje, mindezt pedig a horror, szenvedés és egyéb agyszülemények által inspirált dalszövegekkel fűszerezik. 2012 óta aktívan koncerteznek, élőben marha energikus műsort tolnak és már felléptek az ország számos városában. Több gitáros- és doboscsere után találta meg a zenekar az eddigi legstabilabb és legerősebb felállását. Arch Enemy, At the Gates és Amon Amarth rajongóknak kötelező.

Zenekari tagok: Barabás Olivér (dob), Fazekas Viktor (gitár), Rózsa Ádám (basszus), Szabó „Cucu” Balázs (gitár), Török Csaba (ének).

Honlap: http://www.begotten-silence.com
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/BGS.music

Blissful Lunatic

2014 decemberében alakult a zenekar Maracskó András dobos és Pribéli Miklós énekes összefogásával. Pár hónap keresgélés után Nagyfi Jenő barátunk lett a gitáros, de sajnos a közös munka nem tartott sokáig. Jenő úr mellé Ács Józsi érkezett, mondhatni bekúszott a zenekarba, majd elkezdődtek a véget nem érő jammelések, így születnek azok a borzalmak, amiket majd idővel hallhattok!

A basszusgitáros szerepét Papp Szilvia (Pipi) töltötte be, azonban a kézsérülése miatt sajnos elváltak útjaink, így Pribéli Miklósnak az ének mellé odacsapódott a basszusgitáros szerep is. A szólógitáros posztot végül Kantó Ferenc töltötte be. A dobokat pedig rendíthetetlenül Maracskó András nyúzza.

Zenekari tagok: Pribéli Miklós (ének, basszusgitár), Ács József (gitár), Kantó Ferenc (gitár), Maracskó András (dobok).

Honlap: -
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/blissful.lunacy.band

Harloch

A Harloch zenekar egy borongós csütörtöki napon alakult meg 2001. január 25-én. Az évek folyamán elég sok viszontagsággal kellett megküzdeniük, de a mai napig aktív a banda. Több tagváltás után alakult ki egy olyan felállás, amellyel 2008-ban sikerült egy 5 dalt tartalmazó EP-t elkészíteni Árnyjáték címmel (ingyenesen letölthető a zenekar oldaláról). Ezzel a felállással viszont nem lehetett továbblépni, így újabb váltások álltak be. Ezzel a csapattal a rendszeres fellépésekkel párhuzamban a zenekar elkészítette első nagylemezét Damnatio ad bestias címmel, melyet világszerte meg lehet vásárolni digitális formában. A lemez dalainak koncerteztetése után 2013 őszén a zenekar belevágott első videójuk elkészítésébe. A forgatás megkezdése előtt a basszusgitárosi poszton újabb változás állt be, de ez sem a klip forgatását, sem az élő fellépéseket nem hátráltatta. A klip a Salemi mese című dalhoz lett forgatva, amit meg lehet tekinteni a http://salemimese.harloch.hu oldalon.

Zenekari tagok: Khainor (ének), Akhsesef (gitár), Amdusias (gitár), Ninegal (basszusgitár), Mortlyn (dobok).

Honlap: http://www.harloch.hu
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/harloch

Wrath of Azazel

A zenekar 2002-ben alakult Ézsiás Ádám (dobok) és Kapuszta Tibor (ének) jóvoltából. A kezdeti felállás – többnyire hozzáállási problémák miatt – nem bizonyult túl stabilnak, ami a tagok frissítéséhez vezetett. Ezidőtájt csatlakozott a szekcióhoz Tordai Barnabás (gitár). 2004-re megerősödni látszott a banda, így az ezt követő évben felvételre került a Bukott angyalok nevet viselő demó. Az akkori hármas újabb két állandó és egyben elkötelezett taggal bővült Tóth Péter (szintetizátor) és Rudics Ágnes (gitár) személyében. Hosszas keresés után ismét egy maghatározó tag került a basszusgitáros posztjára (Mihalovits Viktor – Lexicon), így elérve a banda addigi legütősebb formációját. 2006-ban következett be a zenekar nevének kisebb módosítása, amikoris Azazelből Wrath Of Azazel lett. A zenekar 2007 márciusában rögzítette második demóját. A négy számot tartalmazó, Egyház mérge címet viselő lemez az együttestől koncertjeiken beszerezhető, illetve mp3 formátumban letölthető. A demó rögzítése után sajnálatos fordulat történt: Bubu gitáros és Lexicon basszer útjaik különváltak a bandától. Júliustól kezdődően 1 évig Gotsák Beni basszeros erősítette a bandát, majd Lázár Bálint váltotta őt ezen a poszton. 2010-ben készült el a WOA legújabb demója, amely a Gábriel árnya nevet viseli.

Zenekari tagok: Ézsiás Ádám (dobok), Kapuszta Tibor (ének), Lázár Bálint (basszusgitár), Rudics Ágnes (gitár), Tóth Péter (szintetizátor).

Honlap: http://www.wrathofazazel.com
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/pages/Wrath-of-Azazel/112950818760491Utolsó frissítés: 2016. december 29.

Az esemény a Facebookon

/// Plakát

Impresszum | Médiaajánlat | Információ: akhsesef@harloch.hu / +36203476042